Ezek vagyunk Mi

Ezek vagyunk Mi

Rólunk

Ez a mi Bisztronk egy „szerelemgyerek”.

Mondhatjuk ezt több okból is. Egyrészt, mert egy álom vált valóra a megvalósításával, és ezen az álmon nagyon sokat és kemény munkával dolgoztunk. Ha kellett betonoztunk, festettünk, téglát pakoltunk… Másrészről pedig igazi családi vállalkozás, amibe mindenki beleadott apait-anyait. Mivel egyikünk sem a vendéglátás területéről érkezett, így szinte tapasztalat nélkül vágtunk bele, azzal a szilárd elképzeléssel, hogy olyat teszünk csak a vendégeink elé, amit mi magunk is szívesen fogyasztunk. Ennek megfelelően kezdtük el felkutatni azokat a beszállítókat, akik mind minőségben, mind szolgáltatásban beilleszthetők ebbe az elképzelésbe.
A helyszín adott volt. Környe tópartja, az ország egyik legszebb kerékpárútvonala mellett. Nap-mint-nap gyönyörködhetünk a panorámában, és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az egyik legszebb helyen dolgozunk.
Az ételkínálatban pedig csak egy dologban voltunk biztosak: meg akarjuk mutatni, milyen finom, trendi és egészséges vadhúst fogyasztani még a mi felgyorsult XXI. századunkban is.

VAdbisztó Team

Itt jó lenni, itt jó enni

Site Logo

Vagy haza is viheted, rendeld meg messengeren!

11.30 - 19.30
(hétfő - kedd zárva)