Ezek mi vagyunk
Kép-logo

Ez a mi Bisztronk egy „szerelemgyerek”

Igazi családi vállalkozás, amibe mindenki beleadott apait-anyait, azzal a szilárd elképzeléssel, hogy olyat teszünk csak a vendégeink elé, amit mi magunk is szívesen fogyasztunk.

Vadbisztro, a kedvenc Hamburgered itt készül!

Mi a titok?

Nincs titok! Hamburgereink, és összes ételünk italunk alapanyagait nagy gondossággal, megbízható helyről szerezzük be. Az elkészítéshez a tökéletes alapanyagokon kívül plusz egy hozzávalót mindig használunk, aminek ugyan nincs íze, de mégis ettől függ a végeredmény. Mi az? Szenvedélyünk a tökéletes étel iránt.

Haza vinnéd?

Otthon szeretnéd elfogyasztani kedvenc ételeidet a TV előtt? Akkor rendeld meg messengeren, vagy telefonon, és gyere be érte a megbeszélt időpontra és már viheted azon melegében, várakozás nélkül.

Forró buci

Hamburger nem készülhet egy friss, forró méretes buci nélkül! Jó hírünk van, nálunk mindig tökéletes buci vár.

Tökéletes husi

Nálunk választhatsz vadhús, lazac, marha, vagy csirke hússal készült hamburgert is, de gondoltunk azokra is akik nem fogyasztanak húst.

Sajtal, vagy dupla sajtal

Minőségi sajtal készítjuk, ahogy mi szeretjük.

Logo

Zöldségek

Hagyma, ubi, saláta,...Kérheted hagyma nélkül is, de miért tennéd?

És a szózsok

A tökéletes hamburger nem létezhet, klasszikus szószok nélkül. Mi megtaláltuk minden hamburgerhez legjobban passzoló szószt. Te is imádni fogod.

Thumbnail

Ha már kipróbáltál minden hamburgert a Vadbisztroban...

Tépetthúsos tál

Sültkrumpli, tépett vaddisznó hús ,
cheddar sajt, jalapeno paprika, házi bbq szósz, majonéz

EZT szeretni fogod!

Rendeld meg most, akár telefonon:

Események

Mert mindig történik valami...

A Vadbisztro nem csak egy "bisztro", hanem egy közösségi tér NEKED és NEKTEK, ahol megpihenhettek a napi rohanás után, vagy megoszthatjátok élményeiteket egymással. Itt és most, akár egy hideg napon forró kávé mellett, vagy a teraszon ülve nyáron naplementét nézni egy hideg ital mellett.
Barátokkal - családdal egy közös hamburgerezés mindig élmény lesz, mi ebben partnerek vagyunk, leszünk.
Közelebb hozzuk az ízeket, gasztro kalandozásoknak is helyet biztosítunk, közösségi oldaunkon ezt meg is osztjuk veletek, hogy Ti is részesei lehessetek az élménynek itt VELÜNK.

VÁRUNK BENNETEKET SOK SZERETETTEL!